Satu Silvanto

Kuvassa konsultti Satu Silvanto.
Valmentaja, kehittäjä, tutkija
VTM, Työnohjaaja (STOry)
Puh. 041 510 1580
satu.silvanto(at)werka.fi
"Kehitymme, kun uskallamme kohdata itsemme ja toisemme,  ja pohtia, mikä meille on oikeasti tärkeää ja tavoittelemisen arvoista."

Olen toiminut monipuolisissa julkisen ja kolmannen sektorin kehittämistehtävissä vuodesta 2003. Matkan varrella olen saanut olla mukana muun muassa perustamassa kahta aivan uutta kulttuuriorganisaatiota, kansallisen ja kansainvälisen tason strategiatyössä sekä kiinnostavissa tutkimushankkeissa. Olen kohdannut monenlaisia työkulttuureita, organisaatioita ja ihmisiä.

Sytyn erilaisten ihmisten kanssa tehtävästä yhteistyöstä, siltojen rakentamisesta ja vuoropuhelun edistämisestä. Erityisesti nautin kasvokkaisista kohtaamisista. Fasilitoin mielelläni erilaisia kehittämisprosesseja, ja valmennan ja työnohjaajaan niin yksilöitä kuin ryhmiäkin.

Taustani tutkijana on vahvistanut systeemistä, systemaattista ja analyyttistä ajatteluani. Tavoitteellisuus on työskentelyotteessani keskeistä. Toisaalta pyrin vaalimaan myös lempeyttä. 

Minulla on vahvaa osaamista kehon ja mielen yhteydestä, ja vapaa-ajallani vedän aikuisten tanssiryhmää sekä kehonhuoltoa.

Lisätietoja työhistoriastani löydät täältä.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram