12/01/2021

Werka etsii työnohjaajia ja konsultteja

15.6.2017

Oletko kiinnostunut toimimaan työnohjaajana ja konsulttina uudistuvassa ja innostavassa ympäristössä? Haetko kumppaneita kiinnostaviin asiakasprojekteihin ja oletko halukas laittamaan itsesi alttiiksi oppimaan tätä haastavaa työtä yhdessä muiden kokeneiden kollegojen kanssa?

Werka on suomen kielessä alun perin tarkoittanut punomalla tehtyä työtä. Werka kehitys on osuuskuntamaisesti toimiva, kokeneiden työnohjaajien ja konsulttien muodostama osakeyhtiö, jossa on punottu monialaisen työelämän kudelmaa jo vuodesta 1996. Lisätietoja toiminnastamme saat werka.fi -sivuilta.

Laajennamme toimintaamme ja etsimme nyt joukkoomme muutamaa kokenutta kollegaa. Toimit Werkassa yrittäjänä ja teet omia toimeksiantojasi hyvin vapaasti, mutta samalla nauttien kokeneen yhteisön tuomasta tuesta ja yhteistyöstä. Sinulla on jo kokemusta työnohjaajana ja konsulttina toimimisesta, laaja-alainen teoriapohja työsi tukena ja tiedät mitä on yrittäjän arki.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää. Laita viestiä osoitteella kehitys@werka.fi ja olemme sinuun yhteydessä.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram