Jori Linnamäki

KTM, Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK)
Työnohjaaja (Story), Psykodraamaohjaaja (CP)
Puh. 040 703 2277
jori.linnamaki(at)werka.fi

hmisen mieli on loputtoman kiehtova kokonaisuus, jonka tutkiminen eri näkökulmista on oma sytykkeeni töihin. Työnohjaajana olen erityisen kiinnostunut siitä, mistä hyvinvointimme ja motivaatiomme tehdä töitä sekä suhteemme kollegoihin rakentuvat. Konsulttina sytyn erityiseti organisaation rakenteiden tutkimisesta – systeeminen ajattelu antaa mahdollisuuden monimutkaistenkin kokonaisuuksien näkyväksi tekemiseen sekä niiden kanssa työskentelyyn. Dialogissa sekä yhteisessä toiminnassa tulevat parhaat oivallukset.

Työnohjaajana valitsen lähestymisen asiakkaiden tarpeiden mukaan, mutta erityisvahvuuteni ovat toiminnalliset menetelmät. Olen työskennellyt niin opettajien, johtajien, it-työläisten, nuorisotyöntekijöiden kuin eri alojen asiantuntijoidenkin kanssa. Teoreettinen viitekehykseni tulee psykodraamasta, ja minulla on myös vaikutteita systeemisestä ajattelusta sekä ratkaisukeskeisyydestä. Toiminnalliset ja draaman menetelmät mahdollistavat syvää ja merkityksellistä työn kysymysten käsittelyä, ja tärkeää usein onkin päästä "oman pään ulkopuolelle" ja nähdä oma työ uudesta näkökulmasta. Työnohjaussessiot muokataan aina asiakkaille sopivaksi. Pitkä kokemukseni opettajankouluttajana sekä taustani psykodraamaohjaajana mahdollistavat turvallisen syväsukelluksen työhön liittyviin tunteisiin, vuorovaikutussuhteisiin, omien vahvuuksien tunnistamiseen sekä työmotivaation tutkimisen ja lisäämisen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram