Jaana Laukkarinen

DI, Organisaatiokonsultti, Cert.TIHR (P3C), Practitioner Certificate in Consulting and Change, The Tavistock Institute, työnohjaaja (STOry)
Puh. 040 577 63 62
jaana.laukkarinen(at)werka.fi
"Haastan rohkeasti, mutta lempeästi oman toiminnan pohdintaan. Oppimista itsestä, organisaatiosta ja itsestä osana organisaatiota. Tämä on minulle ammatillisen kasvun perusta."
Olen työskennellyt kokopäivätoimisesti konsulttina ja työyhteisön kehittäjänä vuodesta 2006. Aikaisempi kokemukseni on liike-elämän kansainvälisistä johtotehtävistä.
Pyrin myös omassa ammatissani jatkuvaan kehittymiseen, omalla henkilökohtaisella työnohjauksellani on siinä keskeinen rooli. Olen vahvistanut osaamistani myös organisaatiokonsultin opinnoilla Tavistock Instituutissa sekä Työyhteisösovittelun syventävällä koulutusohjelmalla.

Vuosien aikana olen toiminut lukuisien johtoryhmien kehittäjänä ja valmentajana, esimiesten henkilökohtaisena sparraajana ja työnohjaajana, kymmenien työyhteisöjen kehittäjänä ja monissa työyhteisön ongelmatilanteiden konsultaatioissa. Asiakkaitani ovat olleet niin hoiva-alan ammattilaiset kuin insinööritkin. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani on johtamisen ja esimiestyön kehittäminen.

Työkielinä: suomi, ruotsi, englanti.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram