12/05/2015

Kokeneen johtajan syventymispäivät - Kouluttajaesittelyt

12.5.2015

Jaana Laukkarinen Kehityspiikki Consulting OyJaana Laukkarinen

Jaana Laukkarisen erityisenä kiinnostuksen kohteena on johtamisen ja esimiestyön kehittäminen. Intohimon tuloksena Jaana Laukkarinen julkaisi syksyllä 2014 kirjan: Johtajan valta ja
pelko.

”Johtamisen tehtävä on saada aikaan tuloksia ihmisiin vaikuttamalla ja heidän avullaan. Valta ja pelko ovat aina läsnä näissä suhteissa.”

Organisaatiokonsulttina ja työyhteisön kehittäjänä Jaana Laukkarinen on työskennellyt kokopäivätoimisesti vuodesta 2006. Hänen aikaisempi kokemuksensa on liike-elämän kansainvälisistä johtotehtävistä muun muassa Hollannissa ja Ruotsissa ja hän on ollut yksi harvoista naisista pörssiyhtiön johdossa. Viimeisten kahdeksan vuoden aikana Jaana Laukkarinen on toiminut lukuisien johtoryhmien kehittäjänä ja valmentajana, esimiesten henkilökohtaisena coachina ja kouluttajana, kymmenien työyhteisöjen kehittäjänä ja monissa työyhteisön ongelmatilanteiden konsultaatioissa.

Jaana Laukkarisen asiakkaita ovat sekä liike-elämän että julkishallinnon organisaatiot, niin hoiva-alan ammattilaiset kuin insinöörit.

Koulutukseltaan Jaana Laukkarinen on DI, Organisaatiokonsultti, Practitioner Certificate in Consulting and Change (Tavistock Institute, London), työnohjaaja (STOry).

Atso Juote Kehityspiikki Consulting OyAtso Juote

Atso Juotteen kiinnostus organisaatiodynamiikkaan ja haastavien yhteisöllisten tilanteiden kohtaamiseen näkyy työskentelynä eri tyyppisissä Tavistock -konferensseissa. Atso Juote on toiminut sekä konferenssien konsulttina että johtajana. Belgirate -konferenssien kautta Atso Juote on osallistunut kansainvälisen organisaatiodynamiikkaa tutkivan verkoston toimintaan vuodesta 2006 lähtien ja hänellä on yhteydet alan johtaviin toimijoihin ympäri maailman.

Organisaatiokonsultiksi ja analyytikoksi Atso Juote on kouluttautunut paitsi Suomessa Metanoiainstituutissa, myös Englannissa Tavistock-instituutissa.

Atso Juote on KM, Organisaatiokonsulttianalyytikko (kand), Organisaatiokonsultti (FINOD), Työnohjaaja (Story). Työtehtävissään Atso Juote on toiminut eri yhteisöjen johtajana, kouluttajana, valmentajana ja tutkijana. Työnohjaajana hän on ollut mukana satojen työyhteisöjen ja kymmenien esimiesten taipaleella. Organisaatiokonsulttina Atso Juote on ollut toteuttamassa lukuisia erilaisia organisaatioiden muutoshankkeita.

Lisätietoa kokeneen johtajan syventymispäivistä täältä.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram