23/11/2021

Ammattilaisten aamiainen 11.1.2022 klo 8.30 Zoomissa

Kestävälle polulle - miten valitsemme hyvän työelämän?

Elämä työssä on erilaisten tilanteiden virtaa. Se, miten näissä tilanteissa toimimme, vaikuttaa ja muovaa työtämme ja organisoitumistamme. Vaikutamme ja vaikutumme.

Epävarmuus tulevasta, johtajuuden muuttuminen, resurssien rajallisuus, erilaiset jännitteet ja ristipaineet työpaikalla sekä kutsuvat että haastavat oppimaan. Puhumme itseohjautuvuudesta, yhdessä ohjautuvuudesta ja jaetusta johtajuudesta ja samalla ihmettelemme, mitä nämä työn arjessa tarkoittavat valintoina ja tekemisinä.

Millaisiin rooleihin meitä kutsutaan? Millaisia suhteita tarvitsemme voidaksemme hyvin työssämme? Miten opimme oppimaan kestäviä tapoja toimia? Entä miten työtapojen kestävyys linkittyy maapallon kestävän kehityksen teemoihin? Mille meidän pitäisi herkistyä?

Meillä Werka kehitys Oy:ssä on käynnistymässä yhteinen oppimisprosessi Kestävälle polulle. Tarkoituksenamme on tutkia ja oppia siitä, miten kannatella johtajuutta ja organisoitumista tavalla, joka synnyttää kestävää toimintaa.

Tule avaamaan uutta työvuotta 2022 kanssamme ja liity mukaan kestävälle polulle 11.1.2022 klo 8.30-10.00!


8.30 Satu Silvanto avaa ja virittää yhteisen työskentelyn
Puheenvuorot Jaana Laukkarinen ja Jori Linnamäki
Keskustelua pienissä ryhmissä ja yhteiskeskustelua
10.00 Tapahtuman päättäminen


Tilaisuus järjestetään zoomissa. Ilmoittaudu mukaan tästä. Saat kutsun sähköpostiisi ennen tilaisuutta.

Oranssinkeltaisia kukkia ja perhonen.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram