Tule tekemään Werkaa

Olet työnohjaaja ja konsultaatiotyön ammattilainen. Tarvitset ja kaipaat ammatillista yhteisöä. Olet yhteistyökykyinen ja haluat jakaa osaamistasi. Haluat kehittyä ammattilaisuudessasi yhdessä ja yhteistyössä.

Werka - ja me Werkassa - uusiudumme jatkuvasti yhdessä ja yhteistyössä.

Työnohjaus- ja konsultaatiotyön tekeminen vaatii jatkuvaa kehittymistä. Oppimiseen tarvitsemme toisiamme: vertaisia ammattilaisia. Werkan toimintaan, ajatteluun ja työn tekemisen tapaan voit tutustua liittymällä Werkan oppimisryhmiin: Werto ja Opi

Werkassa on kaksi oppimisrakennetta, joihin omat työnohjaajamme ja konsulttimme
osallistuvat ja Sinä, joka haluat liittyä oppimaan kanssamme.

Werto tutkii case-työskentelyn kautta työnohjausta ja sen moninaisia ilmenemismuotoja. Ryhmän ohjaaja mahdollistaa työskentelyn ja osallistujilla on tilaisuus reflektioon ja oman osaamisensa kehittämiseen eri rooleista käsin.
Ryhmä kokoontuu 7 kertaa vuodessa. Kukin työskentely kestää 3,5 h.

Opi tutkii työyhteisöjen kehittämistä prosessikonsultaation näkökulmasta.
Osallistujilla on tilaisuus kehittää omaa konsultaatio-osaamistaan monesta eri
näkökulmasta yhteisen reflektiivisen työskentelyn avulla. Ryhmä kokoontuu 6 kertaa vuodessa, kukin työskentely kestää 3 h.

Kaikki osallistujat sitoutuvat rakenteeseen, johon haluavat liittyä. Jokainen osallistuu ryhmän kustannuksiin.

Oppimisrakenteiden kautta voit liittyä Werkan ”Sillalle”, jos näin sovimme. ”Silta” tarkoittaa käytännössä siirtymäprosessia Werka – yhteisöön. Tässä vaiheessa olet yrittäjä ja teet sopimuksen Werka kehitys Oy:n kanssa. Näin liityt osaksi yhteisöämme. Yhteistyömme syventyessä, voit liittyä konsulttiryhmämme jäseneksi, jos näin sovimme. Myöhemmin voit tulla yhtiön osakkaaksi.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta liittyä Werkan oppimisrakenteisiin, ota yhteys: Hellevi Kojo (Opi) tai Seppo Turkka (Werto).

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram