Tule tekemään Werkaa

Työnohjaus- ja konsultaatiotyön tekeminen vaatii jatkuvaa kehittymistä. Oppimiseen tarvitsemme toisiamme: vertaisia ammattilaisia. Werkan toimintaan, ajatteluun ja työn tekemisen tapaan voit tutustua liittymällä Werkan oppimisryhmiin: Werto ja Opi.

Werkassa on kaksi oppimisrakennetta, joihin omat työnohjaajamme ja konsulttimme osallistuvat. Oppimisrakenne on myös väline ns. siltaprosessiin. Werkasta kiinnostunut voi tulla oppimisrakenteisiin kuulostelemaan sitä, onko valmis tekemään töitä Werkassa työnohjaajana/konsulttina.  

Werto tutkii case-työskentelyn kautta työnohjausta ja sen moninaisia ilmenemismuotoja. Ryhmän ohjaaja mahdollistaa työskentelyn ja osallistujilla on tilaisuus reflektioon ja oman osaamisensa kehittämiseen eri rooleista käsin. Ryhmä kokoontuu 7 kertaa vuodessa. Kukin työskentely kestää 3,5 h.

Opi tutkii työyhteisöjen kehittämistä prosessikonsultaation näkökulmasta.Osallistujilla on tilaisuus kehittää omaa konsultaatio-osaamistaan monesta eri näkökulmasta yhteisen reflektiivisen työskentelyn avulla. Ryhmä kokoontuu 6 kertaa vuodessa, kukin työskentely kestää 3 h.

Kaikki osallistujat sitoutuvat rakenteeseen, johon haluavat liittyä. Jokainen osallistuu ryhmän kustannuksiin.

”Silta” tarkoittaa käytännössä siirtymäprosessia Werka – yhteisöön. Tässä vaiheessa olet yrittäjä ja teet siltasopimuksen Werka kehitys Oy:n kanssa. Näin liityt osaksi yhteisöämme. Yhteistyömme syventyessä, voit liittyä konsulttiryhmämme jäseneksi, jos näin sovimme. Myöhemmin voit tulla yhtiön osakkaaksi.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta liittyä Werkan oppimisrakenteisiin, ota yhteysHelena Kupiainen, helena.kupiainen@werka.fi.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram